La Cia Patawa

 

Des de l’any 2011 hem voltat per tota Catalunya amb els nostres espectacles de petit i mitjà format, visitant biblioteques, centres culturals i teatres de tota mena i ara ens embarquem a una nova aventura.Durant aquests 5 anys hem representat espectacles ideats per nosaltres, amb històries i músiques originals. Espectacles creats amb el cor i interpretats amb humor i alegria, que ens han permès descobrir que tot allò que volíem explicar, agradava i feia vibrar a petits i a grans.

 

Hem aprofitat per observar reaccions, mirades, somriures, mans i cors. Per sentir la resposta del públic. Per buscar i trobar el ritme que li va bé a cada moment, per descobrir que és el que fa que seguin allà durant 50 minuts, per descobrir què és el que els fa vibrar i sortir de la sala amb el cor ple d’alegria. Hem fet una mica de tot, titelles, cançons, narracions, conta-contes, interpretació, clown, animació de carrer... i aquest és el nostre valor i la nostra identitat. I amb aquest bagatge hem volgut abocar totes aquestes experiències en un nou projecte fantàstic.

 

“Fades i Follets” és un punt d’arribada. Un pas endavant. Un espectacle tan bonic i entranyable que l’hem volgut compartir amb d’altres professionals que, com nosaltres, s’estimen aquesta professió. I així, envoltats d’un equip de col•laboradors especialitzats us presentem un espectacle que no us deixarà indiferents, una petita joia ficada dins una bombolla de fantasia. Esperem que la gaudiu tant com nosaltres hem gaudit creant-la.

Fotografia: Edu Gálvez

Disseny gràfic: Guillermina Sunyé

ciapatawa@gmail.com

Telf.: 654.93.08.85